Een systeemwand plaatsen moet natuurlijk goed gebeuren. Daarom plaatsen alleen échte vakmannen bij Intermontage de systeemwanden. Kom langs in ons interieurcentrum en laat u inspireren en informeren over al onze mogelijkheden omtrent systeemwanden. 

Soorten systeemwanden 

Bij Intermontage heeft u de keuze uit diverse soorten systeemwanden. De meeste wanden in ons assortiment zijn demontabel. Kiest u een systeemwand, dan is het belangrijk na te gaan wat het doel van de wand is. Wilt u goede geluidsisolatie? Dan is de metalstudwand een echte aanrader. Draait het voornamelijk om een extra ruimte met behoudt van een open uitstraling? Kijk dan eens naar de glazen systeemwand. Daarnaast hebben het materiaal en de afwerking van een systeemwand een grote bijdrage aan de uitstraling van de ruimte. Zo zorgt de Woodframe systeemwand voor een warme uitstraling door de houten profilering. Wil je meer groen op het kantoor? Dan is de plantenwand de perfecte oplossing. Deze wand heeft een bevochtigingssysteem, zodat u geen omkijken heeft naar het voeden van de planten en toch een mooie groene wand behoudt. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte systeemwand. 

Apeldoorn Intermediair ClassicFrame Classic Systeemwand Glaswand Kantoor Intermontage

Een systeemwand plaatsen regelt Intermontage

Als u een systeemwand heeft gekozen dan is de volgende stap de systeemwand plaatsen. Koopt u bij ons een wand dan wordt deze geplaatst door onze ervaren monteurs. Een systeemwand laten plaatsen wilt u namelijk overlaten aan de echte professionals, professionals met ruime ervaring. Bij Intermontage kunt u gegarandeerd een snelle en efficiënte montage verwachten. Een systeemwand plaatsen zal altijd plaatsvinden met zo min mogelijk hinder. Met het werk van onze monteurs bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Systeemwand plaatsen prijs 

Voor iedere situatie is een passende systeemwand te vinden. Of het een systeemwand is om meer privacy te creëeren of juist om een extra ruimte te maken met behoudt van de open uitstraling. Zelfs voor de zorgsector is een speciale CARE systeemwand te vinden, die geaard is om invloed op de apparaturen te voorkomen. De kosten die gepaard gaan met een systeemwand en het plaatsen van een wand zijn geheel afhankelijk van het soort wand dat gekozen is en de grootte. Wilt u weten wat uw systeemwand kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang van ons een goede prijsindicatie. Bent u er nog niet helemaal uit voor welke systeemwand u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de systeemwanden in ons assortiment. 

Een compleet interieur op maat

Intermontage stopt niet bij systeemwanden en een systeemwand plaatsen. Wilt u een strak systeemplafond op het kantoor? Of wat dacht u van een compleet interieur op maat? Onze specialisten creëeren unieke toevoegingen voor uw interieur; van een pantry op maat voor die extra opbergruimte tot een prachtige grote vergadertafel voor het volledige team. Samen met u bespreken wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Bij Intermontage zorgen wij dat het functioneel is ook een mooie uitstraling heeft. Bent u nieuwsgierig naar alles wat Intermontage voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden.