Intermontage

Realisatie van complete interieurs

Intermontage realiseert complete interieurs. Wij zijn gespecialiseerd in systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk interieur, allemaal onder één dak.

Wij verkopen, produceren, leveren en monteren een breed scala aan producten als luxe systeemwanden, glazen systeemwanden, gesloten wanden, mobiele paneelwanden, metalstud wanden, systeemplafonds, maatwerk interieur; kasten, balies (winkelinterieur), pantry’s en akoestische voorzieningen. Ook wordt vaak de vloerafwerking en het schilderwerk bij ons ondergebracht. Wilt u de profielen op kleur dan schakelen wij de afdeling poedercoating in. Tevens hebben wij de beschikking over een interieurafdeling voor het maken van een compleet interieur. Daarnaast nemen wij regelmatig de coördinatie van een totaalproject op ons.

Wij beschikken over eigen productielijnen op ons terrein in Terwolde. Voor al uw wensen hebben wij de juiste oplossing. De vele soorten systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk meubels worden in ons Interieurcentrum in Terwolde getoond.

Een tweede en ondersteunende vestiging van ons vindt u in Borne.

Logo-teller
0

Uitgevoerde projecten

Home_US2
+ 0

Mensen in dienst

home_USP2
0

Locaties Intermontage

Missie

Vanuit ons hart uw beleving

Als familiebedrijf geven wij vorm aan uw identiteit. Onze mensen geven de oplossingen waarmee wij, in eigen huis, een compleet interieur realiseren, waarin medewerkers en klanten zich thuis voelen.

Intermontage

Van toen naar nu

In 1977 begonnen dhr. G. Leurink en mevr. G. Leurink-Elzinga in Terwolde een montagebedrijf dat zich voornamelijk bezighield met het monteren van systeemplafonds. Nu staan hun zonen Tony en Henry sinds eind 1998 aan het roer van Intermontage, een bedrijf dat de complete binnenafbouw en interieur realiseert met ruim 100 medewerkers.

In de jaren daarop breidt Intermontage zich uit. In 1998 wordt Intercoating, ons poedercoatbedrijf, opgericht. In 2010 is IBP Interieurbouw (tegenwoordig Intermontage Interieurbouw) overgenomen voor al het maatwerk interieur. Eind 2015 is de productie van kantlatten en side stop brandwerende kantlatten overgenomen Bovengenoemde bedrijven zijn ook gevestigd op het bedrijventerrein van Intermontage in Terwolde. In 2011 is Intermontage gestart met Intermontage Twente in Borne, een tweede vestiging in het oosten van het land.

Intermontage beschikt op deze manier over de kennis, ervaring en productielijnen om alle soorten projecten vakkundig op te pakken en naar volle tevredenheid te realiseren. Door onze geïntegreerde samenwerking, vullen wij elkaar naadloos aan als het gaat om het realiseren van uw interieur.

maak kennis

Met de familie van Intermontage

Intermontage realiseert projecten door heel Nederland. Dat doen we natuurlijk samen. Maak hier kennis met onze medewerkers.

placeholder
Ineke Nijkamp

Ineke

Tekenaar

placeholder
Lennard van Beek

Lennard

ERP engineer

placeholder
Bas Beugels

Bas

Product Ontwikkeling

placeholder
Merian Wolff

Merian

Administratief Medewerker

placeholder
Bianca Splinter

Bianca

Projectvoorbereider

placeholder
Marco de Reus

Marco

Tekenaar

placeholder
Bert Hoeksema

Bert

Werkvoorbereider

placeholder
Wim Wieriks

Wim

Werkvoorbereider

placeholder
Arthur Schotgerrits

Arthur

Werkvoorbereider

placeholder
Veerle Stoeten

Veerle

Werkvoorbereider

placeholder
Wouter Rusman

Wouter

Projectvoorbereider

placeholder
Kevin Eggenhuizen

Kevin

Projectvoorbereider

placeholder
Koen Boom

Koen

Calculator

placeholder
Peter Feenstra

Peter

Calculator

placeholder
Martijn Hurwitz

Martijn

Calculator

placeholder
Gertjan Hagen

Gertjan

Calculator

placeholder
Marinda Brouwer

Marinda

Ontwerper

placeholder
Björn Kiezenberg

Björn

Fotograaf / Communicatie

placeholder
Sander Otten

Sander

Hoofd calculatie

placeholder
Stefan de Hoog

Stefan

Projectmanager

placeholder
Erwin Linthorst

Erwin

Projectmanager

placeholder
Harm van de Gevel

Harm

Projectmanager

placeholder
Pascal Rutenfrans

Pascal

Commercieel Adviseur

placeholder
Sjouke te Wechel

Sjouke

Technisch Adviseur

placeholder
Henk Mazeland

Henk

Bedrijfsleider Intermontage Twente

placeholder
Jaap Hartman

Jaap

Accountmanager

placeholder
Henry Elizen

Henry

Accountmanager

placeholder
Marc Dassel

Marc

Hoofd Administratie

placeholder
Jacquelien Karssies

Jacquelien

P&O Adviseur

placeholder
Thomas Leurink

Thomas

Operationeel Manager Intermontage

placeholder
Kristel Leurink

Kristel

Operationeel Manager Intermontage Interieurbouw

placeholder
Felix Sessink

Felix

Technisch adviseur

placeholder
Henry Leurink

Henry

Directeur

placeholder
Tony Leurink

Tony

Directeur

Meer medewerkers

Onze denkwijze

Groot geworden door klein te blijven

Ondanks het grote assortiment diensten en producten, kenmerkt onze werkwijze zich door korte communicatielijnen en een flexibele procesaanpak. U heeft altijd één aanspreekpunt en door onze eigen productielijnen, in de goed geoutilleerde werkplaatsen, zijn wij in staat ‘snel te schakelen’ indien nodig. De aluminiumwerkplaats verzorgt al onze profielen. Met onze dochteronderneming Intercoating kunnen wij deze profielen snel op, de door u gewenste, kleur brengen. Onze glasafdeling verzorgt de glaswanden en in onze timmerwerkplaats worden de deuren zoveel mogelijk prefab gemaakt. Onze interieurafdeling realiseert maatwerk interieur in haar eigen productieomgeving. Naast de grote projecten die we mogen uitvoeren, blijft onze organisatie geschikt om ook de kleine projecten vakkundig en snel op te pakken.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor Intermontage hoort maatschappelijk verantwoord ondernemen bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Als familiebedrijf past MVO in onze integrale visie op ondernemerschap waarbij wij waarde creëren op sociaal (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit) gebied. Wij willen respectvol omgaan met mens en natuur. Bij Intermontage uit zich dat op verschillende manieren:

PEOPLE

Het waarmaken van onze missie begint met de juiste medewerkers op de juiste plek, die worden uitgedaagd zich te ontwikkelen in het belang van zichzelf, de onderneming, de klant, de markt en de omgeving. Onze ambitie voor onze medewerkers is een organisatie creëren waarbij, op een proactieve wijze, kennisdeling en ontwikkeling van medewerkers in alle lagen plaatsvindt. Wij bieden onze medewerkers diverse opleidingen waarbij vakmanschap en veiligheid centraal staan. Al onze projectmedewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij als bedrijf VCA** (twee sterren) gecertificeerd waarmee de basis is gelegd om elke dag veilig en gezond aan de slag te gaan.

Onze medewerkers hebben gezamenlijk een schat aan kennis en ervaring. Ze zijn gedreven, vakmensen, hart voor hun werk en oog voor detail. De kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan dragen wij graag over op de nieuwste generatie. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden MBO leerlingen in de praktijk op tot vakman of vakvrouw.

Daarnaast bieden wij voor HBO-universitair geschoolde studenten stageplekken en/of afstudeeropdrachten.

Wij bieden al jaren werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn PSO  gecertificeerd. (PSO = Prestatieladder Sociale Onderneming)

PLANET

Niet alleen de gezondheid van onze eigen medewerkers, maar ook de gezondheid van de mensen om ons heen staat bij ons centraal. Dat uit zich in ergonomische werkplekken, clean desk policy, klimaatbeheersing en veiligheidsmaatregelen op de werkvloer. Intermontage draagt haar omgeving een warm hart toe en wil hier respectvol mee omgaan. Daar gaan wij milieubewust mee om. De omgeving bestaat uit onze direct omwonenden en de omgeving waar onze producten in terecht komen. Wij willen voldoen aan de wet- en regelgeving en kansen benutten. Naast ISO 14001 certificering zijn wij ook FSC®-PEFC™ gecertificeerd en adviseren wij onze opdrachtgever over het gebruik van duurzame materialen, toe te passen bij ieder project. Wij richten ons op minder energie-, brandstof- en waterverbruik, het ontwikkelen van duurzame interieursystemen en het verantwoord omgaan met afval.

PROFIT

Eerlijk zaken doen waarbij een gezond rendement wordt gerealiseerd. Dit willen we vasthouden in het belang van de continuïteit van onze onderneming. Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en willen op alle fronten betrouwbaar opereren en streven naar klanttevredenheid. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio’s waarin wij actief zijn. Onze aandachtsgebieden zijn duurzame inkoop van materialen, sociale cohesie; ontwikkeling sponsorbeleid gericht op lokale initiatieven en economie en het verder investeren in innovaties en methodieken als BIM (Revit) en ketensamenwerking.

MVO

Certificeringen

Intermontage beschikt over diverse certificaten die de kracht van haar MVO beleid onderstrepen. Wij zijn niet alleen vooruitstrevend met onze producten, ook met onze certificeringen onderscheiden wij ons in de markt.

ISO 9001:2015

Het ISO 9001:2015 certificaat geeft aan dat Intermontage Leurink B.V. op alle fronten betrouwbaar opereert en streeft naar klanttevredenheid. Door het continue verbeterproces borgen wij onze kwaliteit. Hiermee lopen we voorop in de branche en laten we zien dat we gebruik maken van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.

ISO 14001: 2015

ISO 14001 is de standaard op het gebied van milieumanagement en richt zich speciaal op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied.

VCA**

Voor uw en onze veiligheid behaalde Intermontage het VCA** (twee sterren) certificaat.

FSC®-PEFC™

Het FSC®-keurmerk verzekert dat onze houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn.
Het PEFC™-keurmerk is een keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer, waarbij evenveel aandacht is voor de ecologie, de economie en de sociale aspecten. Lees hier onze Beleidsverklaring FSC PEFC.

VCA

Al onze projectmedewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

ERKEND LEERBEDRIJF

Intermontage ziet het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om jonge mensen te helpen bij het leren van een vak. Daarom zijn we erkend leerbedrijf en leiden we MBO-leerlingen in de praktijk op tot vakman.

PSO

Intermontage heeft Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit een onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Intermontage op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

GCvB-ViA-SCL

Intermontage onderschrijft de Governance Code Veiligheid Bouw (GCVB). Dit betekent concreet dat Intermontage vanaf 1 januari 2022 veiligheidsbewustzijn als verplichting opneemt in aanbestedingen en/of contracten. Hiervoor gaan wij in Q1 van 2022 de Veiligheidsladder (ViA) behalen, trede 2. Vanaf dan wordt de SCL (Veilig Bewust Certificaat) als contracteis opgenomen. SCL is één van de bewijsvormen van de ViA.
De ViA is geen vervanger van de VCA; VCA is vooral systeem- en kennisaudits en ViA een gedrags- en cultuuraudit. ViA is complementair aan VCA.