Klant:

Tribes in monumentaal pand aan de Blaak Rotterdam

Authentieke details in modern kantoorpand

Tribes heeft recent een vestiging geopend in het Rijksmonument aan de Blaak 34 te Rotterdam. De begane grond en eerste verdieping van dit voormalige bankgebouw zijn omgetoverd tot flexibele werkplekken. Moderne kantoren voorzien van de nieuwste technieken met behoudt van de authentieke details van dit imposante bouwwerk.

Hoge glaswanden

Intermontage heeft voor deze vestiging de tussenwanden (Metalstud de Luxe) en de glazen gangwanden verzorgd. De architecten van Ericis zijn er in geslaagd het monumentale karakter van het pand te vertalen in een frisse, open werkomgeving. Met glaswanden tot 3600 mm hoog wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het bestaande daglicht.

Akoestiek

Naast de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen van de glas- en tussenwanden van Intermontage, is ook het Atrium een genot voor het oor. Het Atrium bewijst dat door toepassing van de juiste materialen ook in een lastige smalle hoge open ruimte een goede akoestiek is te realiseren. Zo kunnen Tribes leden prettig netwerken in de grote bar midden in het gebouw.

Meer info over Tribes kan je vinden op: https://tribes.world/.

Jaap

Accountmanager

Meer weten?

Tribes in monumentaal pand aan de Blaak Rotterdam


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte