Klant:

Qserve Arnhem in vernieuwd hoofdkantoor

Sfeervol en zakelijk interieur met mondiale elementen

De Qserve Group is een consultancy organisatie die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen. Qserve levert expertise op het gebied van wet en regelgeving. De Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Arnhem. Naast Nederland, hebben ze ook vestigingen in Amerika en China.

Ontwerp

Het ontwerp van de renovatie van het nieuwe hoofdkantoor in Arnhem is van quub interior designs.
De vraag was een professioneel, sfeervol maar zakelijk kantoor met een open transparante structuur. Ctrl-A Bouwmanagement is door Qserve aangewezen als projectmanager.

Werkplekken

In het midden van het kantoor is een lang glazen binnenschip geplaatst die allerlei functies herbergt, zoals informele zitjes, een aantal karaktervolle overlegruimtes ingericht met elementen uit het wereldwijde werkgebied van Qserve en een aantal stilte werkplekken. Rondom de ruimte bevinden zich de reguliere werkplekken, gescheiden door de loopzones.

Wanden, plafonds en interieur

Voor de systeemplafonds is gekozen voor een akoestisch plafond type Ecophon Advantage. De loopzones zijn marmoleum van Forbo Flooring en het tapijt bij de reguliere werkplekken is type Jeans van Desso. De glazen systeemwanden zijn voorzien van folie passend bij het globale werkgebied. De gesloten wanden, type MS de Luxe zijn afgewerkt met Vescom wandbekleding. Intermontage Interieurbouw realiseerde de lange ontvangstbalie en de pantry in het ontmoetingsgedeelte.

‘De sfeer die we beoogd hadden bij ontwerp is dubbel en dwars gerealiseerd.’ aldus Martin de Bruin, Executive Director & Partner van Qserve.

Harm

Projectmanager

Meer weten?

Qserve Arnhem in vernieuwd hoofdkantoor


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte