Klant:

Nieuwe huisvesting SVB dPGB in Utrecht

Realisatie van compleet interieur

Dienstverlening PGB van de Sociale Verzekeringsbank, heeft per 30 april haar nieuwe huisvesting op kantorencomplex Secoya op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht.
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland, de uitvoerder van wetten en regelingen in de sociale zekerheid.

Na een aanbesteding heeft SVB de opdracht aan Intermontage gegund voor het coördineren van het bouwteam en het leveren en aanbrengen van de complete binneninrichting van de nieuwe locatie. Het interieur verdeeld over 6 bouwlagen en 8.500 m2 vloeroppervlak, is ontworpen door interieurarchitect byHeidi. Bouwteampartners Heijmans, Boerhof, Intermontage Interieurbouw en Intermontage hebben gezamenlijk met de SVB-projectorganisatie het project gerealiseerd in een periode van januari t/m april.

Systeemwanden

Voor de gangwanden is gekozen voor onze minimalistische HGS glaswanden, waardoor een grote transparantie is verkregen zonder concessies te doen aan geluidsisolatie. De deuren zijn uitgevoerd als volglazen, wandhoge deuren, die bijdragen aan de openheid van het ontwerp. Om visuele privacy te garanderen is een matte folie in patroon toegepast. De kantoor-scheidende wanden zijn uitgevoerd als TC, grotendeels afgewerkt met whiteboard elementen. In het oog springend zijn de ruimtehoge visuals, die zorgen voor een warm accent. De vergaderruimten op de begane grond zijn eenvoudig flexibel in te delen door toepassing van Nüsing NewEco mobiele paneelwanden. Een optimaal gebruik van de beschikbare m².

Systeemplafonds

De plafonds met reeds aanwezige API bandrasters in de kantoorvleugels zijn aangepast en voorzien van akoestische plafondpanelen type OWA Sinfonia 600×1800. Dit plafondsysteem met egaal witte panelen, heeft een hoge geluidsabsorptie en goede lichtreflectie. Het royale tegelformaat zorgt voor een rustig beeld.

Sfeer- en werkverlichting

De verlichting is aangepast aan de activiteiten welke in de betreffende ruimte plaatsvinden. Boven bartafels en in treincoupe’s/treinzits is Muuto pendantverlichting type Grain (met kap) toegepast, terwijl boven de vergadertafels Muuto pendantarmaturen type E27 (bol) zijn gebruikt. Voor de concentratiewerkplekken is gekozen voor SLV type Glenos pendelarmaturen. Zo is in iedere ruimte een prettig klimaat gegarandeerd, dat bijdraagt aan de productiviteit.

Pascal

Commercieel Adviseur

Meer weten?

Nieuwe huisvesting SVB dPGB in Utrecht


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte