Klant:

Nieuw kantoor IADC

Compleet interieur voor de overkoepelende organisatie van de baggerindustrie

Voor het nieuwe kantoor van IADC (International Association of Dredging Companies) in Voorburg heeft Intermontage. naar een ontwerp van Agnes Otten Interieurarchitectuur, de complete verbouwing verzorgd.

Visuals op glaswand

Het resultaat is een warm, huiselijk interieur. De aardse kleurstellingen van het tapijt en de meubels, de roestkleurige verlichting alsmede de indrukwekkende visuals leggen een duidelijke link naar het werkgebied van deze wereldwijde overkoepelende organisatie van de baggerindustrie.

Open informele ontmoetingsplek

Het centrale deel van het kantoor is een open informele ontmoetingsplek, met daar omheen de kantoorruimten en een vergaderzaal. Voor het behoud van het open karakter van de organisatie alsmede voldoende daglicht in het centrale deel, is gekozen voor de HGS glaswanden als gangscheiding. Deze wanden combineren een goede geluidsisolatie van Rw=38 dB, met maximale transparantie. De kantoorscheidende tussenwanden zijn uitgevoerd als gesloten MS de Luxe wanden. De maatwerkmeubels zijn door ons interieurafdeling IBP Interieurbouw geproduceerd. Intermontage heeft voor de aanpassingen van de E & W installaties Heijmans Rotterdam als partner in de arm genomen. Voor de vloerafwerking is Kemper Inrichters uit Bleiswijk ingeschakeld.

Het resultaat is een prettige, down-to-earth werkomgeving, van waaruit IADC de belangen van haar tientallen leden mondiaal kan behartigen.

Pascal

Commercieel Adviseur

Meer weten?

Nieuw kantoor IADC


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte