Klant:

ALD Automotive  Hoofddorp

Complete inrichting extra verdieping kantoorpand

ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij naar innovatieve aanbieder van totale mobiliteit. Ze ontwerpen mobiliteit voor hun zakelijke en particuliere klanten. Iedere dag maken ze zich sterk vanuit hun hoofdkantoor in Hoofddorp om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee te zorgen dat de mobiele dag van de gebruiker zorgeloos verloopt.

In 2014 zijn de begane grond, 1ste en 2de verdieping ingericht door Intermontage. Door groei en het daardoor ontstane ruimtegebrek heeft ALD Automotive besloten ook de derde verdieping in het pand te huren. De prettige samenwerking in 2014 zorgde er wederom voor dat wij het project gegund kregen.

Naar ontwerp van Ex Interiors uit Amsterdam, zijn begane grond, eerste, tweede en derde verdieping intern verbonden door een prachtige massief eiken trap, die staat voor verbinding en (letterlijk) beweging. De bekende ‘jute doos’ waarover Ex Interiors in 2014 al sprak is terug, echter minder gecentreerd in de ruimte. Binnen de ‘jute doos’ als ook op meerdere plekken op de verdieping zijn plekken gecreëerd om met genodigden en collega’s gesprekken te voeren, vergaderen of te overleggen.

De functionele concentratiewerkplekken en treinzitjes rondom voorzien van panelen met de stof Febrik ‘Royal stitch’, geven het royale en huiselijke gevoel. Deze stof zorgt voor een demping van geluid, wat de rustige atmosfeer ten goede komt. De pantry, als interne ontmoetingsplek, en de diverse grote vergadertafels zorgen voor duidelijke afgebakende zones. De state-of-the-art eventruimte ‘Design Your Mobility’ is voorzien van de nieuwste communicatietechnieken zoals interactieve schermen en ledverlichting die naar kleur en intensiteit kan worden aangepast.

De heldere indeling, het dynamische en innovatieve karakter, plus het interieurbeeld maken dat de uitstraling in harmonie is met de andere verdiepingen van ALD Automotive en de prettige werksfeer zeker behouden blijft.

Pascal

Commercieel Adviseur

Meer weten?

ALD Automotive, Hoofddorp


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte