Klant:

Bureau BAS Architectuur & Bouwadvies is eigenaar van het pand van de voormalige Coöperatie Maalderij Ons Belang te Klarenbeek. Samen met Bike Totaal Wolters en Trainingsstudio Bloom geven zij een nieuwe invulling aan deze prachtige locatie.

De Coöperatie Maalderij Ons Belang heeft zich in 1920 gevestigd aan de Klarenbeekseweg 99 te Klarenbeek. Het komen en gaan van de boeren was vele jaren een alledaags tafereel. Door de jaren heen is het pand diverse malen verbouwd en uitgebreid. Al bijna 100 jaar is “de Coöperatie” een markant herkenningspunt in Klarenbeek.

Het afgelopen halfjaar is er hard gewerkt om dit karakteristieke pand te verbouwen en geschikt te maken voor de werkzaamheden van de drie verschillende, lokale ondernemers die er nu zijn gevestigd. Daarbij zijn zoveel mogelijk oude elementen weer zichtbaar gemaakt.

Voor Bureau Bas hebben wij het pand voorzien van metalstud wanden die naadloos aansluiten op de oude elementen. Met onze glaswanden houden we de ruimtes zo open mogelijk. Om de akoestiek te beheersen is er gekozen voor een geperforeerd gipsplafond die op verschillende hoogtes is gemonteerd.

Tony

Directeur

Meer weten?

Bureau Bas Maalderij Klarenbeek


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte