Klant:

Brugbediencentrale Heerhugowaard

Extra hoge glaswanden in eyecatcher voor provincie Noord-Holland

De Gemeente Heerhugowaard is met de onlangs geopende Brugbediencentrale een blikvanger rijker.

Niet alleen de buitenzijde, met de opvallende gevelbekleding/zonwering is oogstrelend, ook het interieur naar ontwerp van Gertrud Topper van Finishing Dutch Design uit Alkmaar, is zeer fraai. Bouwbedrijf Nobel uit Bodegrave was verantwoordelijk voor de totale uitvoering van de bouw.

Hoge glaswanden

Het interieur heeft een natuurlijke uitstraling gekregen door de consequente toepassing van hout als wandbekleding, hetgeen een mooi samenspel geeft met het vele licht dat binnenvalt. De keuze voor onze Woodframe systeemwanden als geluidsisolerende scheidingswanden sluit daar naadloos op aan. De deels 4000 mm hoge transparante wanden zorgen voor een onbelemmerde verspreiding van het daglicht, waarbij de houten kaders en de gefineerde deuren met spiegelstuk de warme sfeer van het interieur consequent vasthouden.

Circulaire gedachte

De centrale, van waaruit meer dan 40 bruggen en sluizen op afstand worden bediend, is gevestigd op bedrijventerrein Zandhorst. Het ontwerp van het duurzame energieneutrale gebouw is gebaseerd op het gedachtengoed van circulair bouwen: het ontvlechten van drager, installaties, schil en afbouw en het gebruiken van hernieuwbare en herbruikbare gronstoffen.

Jaap

Accountmanager

Meer weten?

Brugbediencentrale Heerhugowaard


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte