Interieurbouwer Apeldoorn

Op zoek naar een interieurbouwer bij Apeldoorn? Bij intermontage maken we niet zomaar meubels. We gaan voor de ultieme beleving. Een ervaring waarin stijl en functionaliteit een dynamisch geheel vormen. Intermontage realiseert interieurbouw rondom Apeldoorn voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zo creëren wij volledige kantoorinrichtingen, maar zijn we ook gespecialiseerd in het bouwen van het interieur voor uw woning en de realisatie van banken, kasten en tafels. Intermontage is graag uw partner voor interieurbouw.

Interieurbouwer In Apeldoorn

Maatwerk meubels interieurbouwer Apeldoorn

Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer bij Apeldoorn in de buurt. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerp en de productie van allerlei soorten meubels en bettimeringen. Van prachtige keukens tot een unieke kledingkast voor op de slaapkamer. Naast het creëren van maatwerk meubelen, fungeren we desgewenst ook als full-service interieurbouwer in Apeldoorn en omstreken. Dat houdt in dat we ook kamers en bedrijfsruimtes een complete restyling geven. Zo haalt u echt het maximale uit uw ruimte, zowel qua sfeer als functionaliteit.

Meer dan interieurbouw

Bij Intermontage Interieurbouw zijn we graag betrokken bij het hele project. Vanaf de eerste schets tot aan een vakkundige montage door onze eigen interieurbouwers bij Apeldoorn. Naast het creëren van de meest uiteenlopende interieurs, worden wij ook vaak ingeschakeld voor het monteren van systeemwanden en systeemplafonds. Systeemwanden creëren extra ruimte in een woning of kantoor en kunnen dus ook goed van pas komen bij interieurbouw. Daarnaast beschikken we over een groot aanbod aan systeemplafonds. Hierdoor hebben we ook altijd het juiste systeemplafond dat bij uw wensen past. Een systeemplafond wordt vaak gebruikt om een goede akoestiek te creëren in een bepaalde ruimte. Dit maakt systeemplafonds ideaal voor bijvoorbeeld kantoorpanden.

Contact interieurbouwer Apeldoorn

Bij Intermontage werken we met hoogwaardige materialen en is alles met de hand gemaakt. Wilt u een unieke inrichting of meubels op maat? Neem dan snel met ons contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden voor interieurbouw, zodat we u gelijk een goede prijsindicatie kunnen geven.