Intermontage is al sinds 1977 dé specialist in systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk interieur. Dit doen wij allemaal onder één dak. Wij verkopen, produceren, leveren en monteren een breed scala aan producten. Wij hebben beschikking over een interieurafdeling waar complete interieurs worden gemaakt. Ook voor kantoren hebben wij een ruim assortiment. Zo hebben wij verschillenden akoestische voorzieningen waardoor uw kantoor of ruimte een goede akoestiek krijgt. Bij Intermontage hebben wij akoestische wandpanelen, akoestische plafondeilanden en baffles. 

Akoestische Wandpanelen In Een Ruimte

Akoestische wandpanelen

Heeft u akoestische problemen op kantoor? Intermontage kan u daarbij helpen door middel van akoestische wandpanelen. Het geluid in de ruimte wordt geabsorbeerd door de akoestische vulling die zich in de panelen bevindt. Door de akoestische wandpanelen wordt de nagalmtijd ook verkort. De akoestische wandpanelen zijn in meerdere formaten en kleuren leverbaar. De panelen worden voorzien van een fotoprint. U kunt de wandpanelen zelfs laten leveren met een eigen print! 

Andere akoestische voorzieningen

Naast akoestische wandpanelen biedt Intermontage ook andere akoestische voorzieningen, zoals een akoestisch plafondeiland. Dit zwevende plafond verbetert de akoestiek in een ruimte en vermindert de nagalmtijd. De plafondeilanden zijn in verschillende ontwerpen en vormen leverbaar. Ook afwijkende vormen zijn mogelijk. Zo staan wij altijd garant voor akoestische voorzieningen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen!

Intermontage heeft ook baffles in haar assortiment. Baffles zijn loshangende plafonddelen. Doordat ze vrij in de lucht hangen, worden alle zijden van het geluidsabsorberende materiaal optimaal gebruikt. Hierdoor wordt geluidshinder verminderd en de nagalmtijd verkort. Een kenmerk van de baffles is dat ze zeer flexibel in te zetten zijn. 

Waarom Intermontage?

Bij Intermontage weten wij vorm te geven aan uw identiteit. Wij realiseren complete interieurs om zo uzelf, uw klanten en uw medewerkers thuis te laten voelen. Door de kennis en ervaring die wij door de jaren heen op hebben gedaan, kunnen wij alle soorten projecten vakkundig oppakken. Op deze manier realiseren wij volle tevredenheid van onze klanten. Ondanks het grote assortiment wat wij aanbieden, wordt onze werkwijze gekenmerkt door korte communicatielijnen en een flexibele procesaanpak. Wij zijn in staat binnen ons bedrijf snel te schakelen. Daardoor heeft u altijd één aanspreekpunt. Bij Intermontage vinden wij dat een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap erbij hoort. Wij creëren daarom waarde op sociaal (people), ecologisch (planet) en economisch (profit) gebied. Dit past bij onze integrale visie op ondernemerschap. 

Contact akoestische wandpanelen

Heeft u nog vragen over onze akoestische wandpanelen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar en ook in onze showroom in Terwolde staan wij voor u klaar.