Intermontage heeft al ruim 40 jaar ervaring met het realiseren van complete interieurs. Wij hebben een groot assortiment dat wij verkopen, produceren, leveren en monteren. Een van die producten zijn akoestische panelen voor kantoor. Deze akoestische panelen voor op kantoor worden gebruikt om geluidshinder te verminderen. Daarnaast zorgen ze voor een optimale akoestiek. De panelen hangen vrij in de lucht, waardoor ze geluid optimaal kunnen dempen. 

Akoestische Panelen Op Kantoor

Waarom geluidsdempende panelen voor kantoor?

Geluidsdempende panelen voor kantoor maken veel verschil binnen kantoren. Deze panelen helpen het galmen tegen te gaan en brengen geluids- en arbeidskwaliteit op kantoor naar een nieuw niveau. De akoestische wandpanelen kunnen voorzien worden van foto’s en afbeeldingen om ook visueel een bijdrage te kunnen leveren aan het kantoor. Zo weet u zeker, dat u en uw collega’s in optimale omstandigheden kunnen werken.

De kenmerken van onze akoestische panelen

Een belangrijk kenmerk van akoestische panelen voor kantoor is dat ze flexibel in te zetten zijn. Ook zijn ze in verschillende vormen en maten beschikbaar. Omdat Intercoating onze dochteronderneming is, kunnen wij al onze profielen zoals, akoestische panelen voor op kantoor, snel voorzien van de door u gekozen kleur.

Dit is waarom u kiest voor Intermontage

Onze werkwijze kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een flexibele procesaanpak. Wij zijn in staat snel te schakelen, omdat wij onze eigen productielijnen hebben, in onze goed uitgeruste werkplaatsen. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt. Bij Intermontage pakken wij naast het uitvoeren van grote projecten ook kleine projecten vakkundig en snel op. In onze integrale visie op ondernemerschap, past MVO, ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op sociaal (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit) gebied creëren wij waarde. Zo vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk dat wij respectvol omgaan met mensen en natuur. Dit doen wij op sociaal gebied door onze werknemers opleidingen aan te bieden die alles te maken hebben met vakmanschap en veiligheid. Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, hiermee leggen wij de basis om elke dag weer veilig en gezond aan het werk te gaan.

Andere producten 

Er zijn buiten de wandpanelen voor kantoor nog meer akoestische voorzieningen bij Intermontage. Zo hebben wij ook akoestische wandpanelen. Deze wandpanelen verminderen de nagalm in een ruimte doordat de akoestische vulling het geluid absorbeert. Een aantal kenmerken van de wandpanelen zijn dat ze in meerdere formaten beschikbaar zijn en dat u ook uw eigen print erop kunt laten zetten. 

Een ander voorbeeld van een geluidsdempende voorziening is een akoestisch plafondeiland. Dit zwevende plafond gaat geluidshinder tegen en verkort de tijd van het nagalmen. 

Contact met Intermontage

Met onze ervaren werknemers bieden we u graag hulp waar nodig. Voor vragen over bijvoorbeeld de akoestische panelen voor op kantoor, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kijkje nemen bij een van onze locaties in Terwolde of Borne. Ook hier staan we klaar om u te helpen.