Met een systeemwand in Utrecht kunt u velen kanten op. Zorg voor meer groen met onze plantenwand, creëer meer privacy met onze nulvoegwand of zorg voor goede geluidsisolatie met onze metalstudwand. Een systeemwand in Utrecht is een ideale manier om een extra ruimte te creëeren.  

Intermontage levert u systeemwand in Utrecht 

Bij Intermontage kunt u terecht voor een grote selectie systeemwanden; van een omega systeemwand tot de speciale CARE systeemwand. Zo vindt u altijd een passende systeemwand in Utrecht. Bij het kiezen van de systeemwand is het zeer belangrijk dat u het doel van de wand helder heeft. Voor goede geluidsisolatie is bijvoorbeeld de stalen systeemwand een goede oplossing, maar wilt u een open uitstraling behouden dan is een glazen systeemwand de betere optie. In ons assortiment vindt u altijd een geschikte systeemwand voor uw ruimte. Wilt u onze systeemwanden écht beleven? Kom dan langs in ons interieurcentrum in Terwolde. Hier kunt u rustig oriënteren op alle mogelijkheden en u laten adviseren door onze adviseurs. 

Kantoorinrichting Utrecht 

Intermontage stopt niet bij een systeemwand in Utrecht. Zoekt iemand die uw kantoorinrichting in Utrecht kan verzorgen? Dan staat Intermontage voor u klaar. Onze specialisten zorgen voor unieke toevoegingen voor uw kantoor, of het nu gaat om een pantry op maat voor meer opbergruimte of een grote vergadertafel voor het hele team. Samen met u bespreken wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Alles wat wij maken is zowel functioneel als aantrekkelijk voor het oog. Bent u nieuwsgierig naar alles wat Intermontage voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden. 

Rijnsburg Kantoor Glaswanden Plafond Systeemwanden Akoestiek Geluidsisolatie Intermontage

Kosten systeemwand Utrecht  

Vind voor iedere ruimte een passende systeemwand in Utrecht bij Intermontage. De kosten van een systeemwand variëren per wand. De prijs is afhankelijk van het type wand en de grootte. Wilt u weten wat uw systeemwand in Utrecht kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang van ons een goede prijsindicatie. Bent u er nog niet helemaal uit voor welke systeemwand in Utrecht u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de systeemwanden in ons assortiment.