Klant:

SCAB Accountants en adviseurs te Tilburg

SCAB verbouwt en omarmt het Nieuwe Werken

SCAB Accountants en adviseurs te Tilburg ondersteunt zo’n 3600 ondernemers in het MKB met een breed pakket aan professionele diensten. Dat varieert van het voeren van loonadministratie tot gedegen fiscaal advies, accountancy en ondersteuning op het gebied van automatisering en HRM. Dat doen ze vanuit het compleet vernieuwde kantoor in Tilburg, met ongeveer 80 medewerkers, waarvan een groot deel gespecialiseerd is in de bouwsector.

Nieuwe inrichting kantoor

SCAB heeft de afgelopen maanden een ware metamorfose ondergaan. Met nieuwe inzichten gebaseerd op onderzoeken en interne analyses door organisatie adviseur Veldhoen + Company, heeft men voor SCAB een maatwerk invulling gecreëerd. Consequentie hiervan was wel dat de bestaande inrichting op de schop moest, hetgeen door Jeroen van Dijk is vertaald in een passend interieur. Van een traditioneel cellenkantoor is men overgegaan naar een open functiegerichte inrichting, waar ontmoeten en communicatie als vanzelf plaatsvinden.

Wanden en plafonds

Intermontage heeft binnen het bouwteam de wanden en plafonds verzorgd. Door het open karakter is de akoestiek belangrijk. Daarom is voor het plafond gekozen voor Rockfon Krios plafondpanelen, met een royale afmeting van 1200 x 1200, dat tevens bijdraagt aan het rustige beeld . Bij de pantry’s en de wachtruimte zijn er velden aangebracht met Heartfelt lamellen van Hunter Douglas. Voor de wanden is een combinatie van gesloten wanden (TC-lijn) en glazen wanden (HGS-lijn) toegepast, hetgeen resulteert in een open, rustige en prettige werkomgeving.

Samenwerking

Deze metamorfose is in een zeer korte periode bewerkstelligd, mede door de goede samenwerking binnen het bouwteam, verder bestaande uit Bouwbedrijf Kleijngeld, Kuijpers Installaties, RJ Networks, De Bont Klimaattechniek en Mijland Security.

Jaap

Accountmanager

Meer weten?

SCAB Accountants en adviseurs te Tilburg


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte