Klant:

Nieuwbouw Linthorst Techniek

Duurzame en natuurlijke werkomgeving

Linthorst Techniek, een dynamisch familiebedrijf waar innovatie vanzelfsprekend is. Al sinds de oprichting in 1978 is duurzaamheid een belangrijke pijler voor het technische installatiebedrijf uit Apeldoorn.

Het nieuwe pand op de bestaande locatie is niet alleen een moderne werkplek, maar ook een inspirerende omgeving geworden. De glaswanden zorgen voor zichtlijnen met de natuur. Het bruin café geeft de medewerkers de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer te kunnen lunchen en gesprekken te voeren in een informele setting.

Om de natuurlijke omgeving nog meer te benadrukken is in het verlengde van de maatwerk balie een zelfvoorzienende plantenwand gerealiseerd. Zo komt de natuur van buiten als het ware binnen op de werkvloer. Deze groene werkomgeving inspireert en stimuleert, iedere dag weer. Maar dat is niet alles. Het filteren van fijnstof, genereren van zuurstof en natuurlijk de positieve invloed van planten op de mens, maakt de plantenwand een bijzondere eyecatcher.

Linthorst Techniek denk vooruit met de nieuwste technieken voor duurzaamheid en blijft dichtbij haar roots nabij de bossen in Apeldoorn.

Henry

Directeur

Meer weten?

Linthorst Techniek Apeldoorn


Maak een afspraak

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte