Wij mogen helpen historie te bewaren

Vandaag, 10 jaar geleden is Stichting Niet te Kraken opgericht. Deze stichting is opgericht met als hoofddoel het oprichten en exploiteren van een museum waarin de geschiedenis van Go Ahead Eagles wordt getoond.

En precies aan dat doel mogen wij, als trotse Business Partner van Go Ahead Eagles, een waardevolle bijdrage leveren. Bij de uitbreiding van het stadion zal er een museumruimte (waarbij wij actief betrokken zijn bij de bouw) beschikbaar komen voor Stichting Niet te Kraken die permanent zal worden ingericht om de rijke historie van de club te tonen.

Pronkstuk van dit museum zal de maquette van het Go-Ahead stadion zijn. Een megaklus waar 206.000 luciferstokjes zorgvuldig verwerkt zijn in een prachtig relikwie. Om deze maquette te beschermen, zodat nog velen kunnen genieten van dit imposante bouwwerk, bouwen wij een vitrinekast.

De maquette is zorgvuldig bij ons opgebouwd door vrijwilligers van de stichting en zal aan het begin van het volgende seizoen, veilig in de vitrine, te bewonderen zijn in het museum. Onze grote dank gaat uit naar onze partners bij deze samenwerking: Go Ahead EaglesStichting Niet te Kraken en I’M Architecten