Nieuwe vrachtwagencombinatie

Na 19 jaar trouwe dienst en meer dan 1 miljoen kilometers op de teller is onze oude Mercedes Actros vrachtwagen vervangen door een nieuwe Mercedes Actros trekker met losse trailer. Met deze nieuwe vrachtwagencombinatie worden vanaf vandaag onze projecten door heel het land voorzien van materiaal.

Wensink
De moderne Actros 1840 LS is compleet uitgerust met o.a. de nieuwste veiligheidssystemen met MirrorCam. Deze digitale spiegels zijn niet alleen aerodynamischer dan traditionele buitenspiegels, maar geven ook beter zicht in de dode hoek. En met Lane Keeping Assist, Verkeersbordherkenning en Active Brake Assist word het veiligheidspakket compleet gemaakt.

Daarnaast is hij rijkelijk aangekleed met Dura-Bright Alcoa velgen, zij-skirts, Bi-xenonkoplampen, verlichte ster en koelkast.

Wemacon
Wemacon leverde in samenwerking met Van Berkum Carrosseriebedrijf een prachtige Fruehauf Urban City-trailer aan Intermontage. Tijdens de bouw van de ruim 11 meter lange trailer zijn de wensen van onze chauffeurs meegenomen, om een trailer te fabriceren die praktisch optimaal inzetbaar is.