Naamswijziging IBP Interieurbouw

Hiermee willen wij u informeren over de naamswijziging van IBP Interieurbouw. Na de overname in 2010 door Exploitatie Maatschappij Leurink BV opereert IBP al jaren vanuit een eigen kantoor en goed geoutilleerde werkplaatsen aan de Twelloseweg 77G in Terwolde waar alles onder één dak is gevestigd. Intermontage als zusterbedrijf heeft, door de overname, de mogelijkheid gekregen om met eigen mensen en in eigen huis voor haar klanten complete interieurs te realiseren.

Als familiebedrijf geven wij vorm aan uw identiteit. Vanuit ons hart uw beleving.

Veel van onze vaste relaties zijn op de hoogte van IBP en Intermontage als zusterbedrijven.
Echter nog niet bij iedereen. Daarom willen wij, om meer eenheid te creëren in de naam waarmee wij naar buiten toe treden, een naamswijziging doorvoeren. IBP Interieurbouw zal dan ook vanaf heden langzaam overgaan in Intermontage Interieurbouw.

Onze kwaliteit blijft zoals u gewend bent en een ieder binnen IBP/ Intermontage Interieurbouw is nog op dezelfde manier te bereiken. In die zin verandert er voor u niets, behalve dat wij onder een andere naam verder naar buiten zullen treden.

Om u na deze stap nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ook in januari 2019 onze nieuwe website www.intermontage.nl gelanceerd waar al onze producten goed vindbaar en met mooie foto’s worden gepresenteerd.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben of wilt u inhoudelijk nog meer weten over onze diensten en producten, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Met vriendelijke groeten,

Intermontage Interieurbouw

Tony en Henry Leurink

Directie

Maak een afspraakafspraak maken

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte