Naadloos akoestisch plafond

Intermontage realiseert complete interieurs op maat. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in systeemwanden en mobiele paneelwanden, maar ook maatwerk interieur voor iedere organisatie. Onderdeel daarvan zijn ook systeemplafonds. Met een systeemplafond creëert u een prettige uitstraling van uw ruimte. Dit is ideaal op bijvoorbeeld uw kantoor. Niet iedereen vindt de zichtbare naden van een systeemplafond even mooi. Daarom bieden wij u ook de optie om voor een naadloos akoestisch plafond te kiezen. Daarmee heeft u de akoestische eigenschappen van een systeemplafond, maar zijn zichtbare randen niet langer een doorn in het oog.

Naadloos Akoestisch Systeemplafond Monolitisch Plafond Egaal Intermontage

Voordelen naadloos akoestisch plafond

Een naadloos akoestisch plafond zuivert de lucht en dempt het geluid in de betreffende ruimte. Plaatst u een naadloos akoestisch plafond in uw kantoor, dan zult u merken dat de werkproductie aanzienlijk omhoog gaat. Ook voor uw klanten geeft het een aangename sfeer. Bij Intermontage kunt u kiezen voor een naadloos akoestisch plafond met de karakteristieken van een systeemplafond, maar dan zonder zichtbare randen. Door gebruik te maken van service- of inspectieluiken blijft het mogelijk om bij ‘de techniek’ boven het plafond te komen. Bij Intermontage kunt u uit verschillende naadloze akoestische plafonds kiezen. Zo kunt u een passend plafond laten plaatsen dat uniek en compleet in uw stijl is. Onze interieurspecialisten denken graag met u mee over wat het beste aansluit op uw wensen.

Andere systeemplafonds van Intermontage

Intermontage biedt een totaalconcept aan interieur. Wij geven u graag het juiste advies op het gebied van systeemplafonds of een naadloos akoestisch plafond. Met een ‘gewoon’ systeemplafond kunt u vele verschillende kanten op. Denk hierbij aan houten en metalen plafonds, zacht- en hardmineralen plafonds en open ceilings. Zo past er altijd wel iets bij de stijl van uw kantoor, school of zorginstelling. Wij beginnen met het ontwerpen van een systeemplafond op maat. Op het moment dat uw systeemplafond af is, leveren wij het systeemplafond tot aan de deur. Bovendien kunt u ook het plaatsen van uw systeemplafond door ons laten uitvoeren. Hiervoor zetten wij onze ervaren en vakkundige monteurs in. Tevens kunt u voor het onderhoud van uw systeemplafond bij ons terecht. Indien u onderhoud wenst, kunnen wij u een voordelig onderhoudscontract aanbieden. Deze service geldt natuurlijk ook wanneer u wel voor een naadloos akoestisch plafond kiest.

Contact naadloos akoestisch plafond

Wist u dat Intermontage door het hele land werkzaam is? Voor een naadloos akoestisch plafond, systeemplafond of andere interieurwensen kunt u onder andere bij ons terecht in Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!