Intermontage klaarzetten voor de toekomst

Ons bedrijf maakt grote stappen richting de toekomst, benieuwd welke?

Procesverbetering, Lean, communicatieverbetering, voorraadbeheersing, automatisering… Allemaal wezenlijke zaken waar een middelgrote organisatie in de snel ontwikkelende tijd wel in moét investeren. Maar waarmee begin je dan, aangezien niet alles tegelijk kan. Nou, from scratch.

Vijf jaar geleden heeft onze directie besloten een prachtig interieurcentrum te bouwen welke klaar is voor de toekomst. Hierop volgend is er door hen samen met het MT en behulp van Patagonia een pragmatische missie, visie en strategie opgesteld, recht vanuit het (familie)hart. Dit fungeert als belangrijke kapstok voor alle interne teams die elk een aspect van deze missie, visie en strategie waarmaken.

Een tweetal belangrijke pijlers hiervan zijn ons kernproces en ons nieuwe ERP. Het kernproces is een doorontwikkeld proces wat alle projecten van opname tot en met oplevering zo goed en efficiënt mogelijk door onze organisatie laten gaan. As we speak staan we ook op het punt de laatste hand te leggen aan de implementatie van ons geheel vernieuwde ERP, wat zal zorgen voor standaardisering en efficiëntie. Naderhand stomen we door met meer nieuwe ontwikkelingen waarvan de plannen al in voorbereiding zijn. Wij zijn overtuigd van de resultaten in de vorm van kwaliteitsverbetering, efficiëntie en nog veel meer zaken waarmee de klant geholpen wordt. Kortom, future proof!