Hoe gaat Intermontage
om met het Coronavirus?

Hoe gaat Intermontage om met het Coronavirus?

De impact van het Coronavirus is heftig voor alle bedrijven en ondernemers. Binnen onze organisatie hebben wij de afgelopen periode meermaals gecommuniceerd over de laatste stand van zaken en de manier waarop dit onze bedrijfsvoering raakt en de te nemen maatregelen. In deze communicatie hebben wij de adviezen van het RIVM gevolgd. Wij onderkennen de ernst van de situatie en hebben daarom richting onze medewerkers de onderstaande uitgangspunten en maatregelen gecommuniceerd. Aangezien onze medewerkers met u in contact komen willen wij deze maatregelen ook bij u kenbaar maken.

Algemeen

In alle omgang met elkaar hanteren wij strikte hygiënische voorschriften, te weten:

  • Als wij klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts vermijden wij sociaal contact
  • Wij schudden geen handen
  • Wij houden voldoende afstand
  • Wij niezen en hoesten in onze elleboog
  • Wij wassen regelmatig onze handen met zeep

Kantoor

Intermontage blijft vooralsnog open voor werkzaamheden. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Gemaakte afspraken proberen wij zover mogelijk telefonisch of digitaal in te zetten. Wij lunchen in kleinere groepen en verspreid.

Projecten/productie

De veiligheid en gezondheid van onze bouwpartners en medewerkers op onze projecten en in onze productie is topprioriteit. Om de continuïteit op onze projecten te waarborgen hanteren wij daarom de hierboven omschreven hygiënische voorschriften. Wij vragen iedere bezoeker ook deze voorschriften te hanteren. Ook hier lunchen wij in kleinere groepen en verspreid. 

Leveranciers

Leveranciers zijn welkom om te komen laden en lossen. Leveranciers kunnen zich melden voor:

  • Intermontage wanden en plafonds: Twelloseweg 93 hal 3 in Terwolde
  • Intermontage Interieurbouw: Twelloseweg 77G in Terwolde
  • Intercoating: Twelloseweg 79 C in Terwolde
  • Intermontage Twente: Scholtensoven 7 in Borne

Zoals u gewend bent staat de koffie klaar en bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van het toilet. Ontmoet elkaar op gepaste afstand.

Samenvattend, ons bedrijf is vooralsnog gewoon open en wij werken verder op en aan onze projecten, echter de gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Mochten medewerkers klachten krijgen zoals hierboven beschreven, dan zijn wij genoodzaakt hierop actie te ondernemen. Dit kan mogelijk problemen veroorzaken met de bezetting op onze projecten of kantoor. Indien dit het geval is hopen wij op uw begrip en de wil om samen tot een passende oplossing te komen.